ingenieur-info.nl
ingenieur

HB Technical Service B.V.

Stuttgartstraat 36
3047 AS Rotterdam
010-2763269

Over HB Technical Service B.V.

HB Technical Service B.V. is een zelfstandig opererende onderneming die actief is in het adviseren en realiseren van technologische projecten op het gebied van de infrastructuur van kabels en leidingen, engineering van tracé, leidingbruggen en kabelgoten, landmeetkunde, installatietechniek en automatisering.

Wij geven, onafhankelijk van installateurs en leveranciers, advies en ondersteuning op de bovengenoemde marktsegmenten en detacheren specialisten. Tevens ontwikkelen en realiseren wij projecten in nauw overleg met onze opdrachtgevers.

Onze organisatie kenmerkt zich door een smalle top en een brede basis. Deze structuur resulteert in een efficiënte werkwijze zonder overbodige procedures. De korte communicatielijnen waarborgen een grote betrokkenheid en een flexibele instelling van onze medewerkers. Het resultaat is een constant hoge kwaliteit en kwantiteit. HB Technical Service is een dynamisch bedrijf met een sterk innovatief karakter, maar ook met een typisch Rotterdams doe mentaliteit. Anders gezegd: geen woorden, maar daden!

Dienstverlening

Specialisaties:
Automatiseringen
Beton-
staal-
en houtconstructies
Capaciteitsberekeningen
Complete tracé engineering
Landmeetkunde
Leidingregistratie
 

Deze pagina is geprint via ingenieur-info.nl