Advies- en Ingenieursburo Dynatech B.V.


Veilingkade 9 2223 GL Katwijk
0714088314 Klik om te bellen

Over Advies- en Ingenieursburo Dynatech B.V.

Wij zijn een laagdrempelig, sterk praktijkgericht en multidisciplinair advies- en ingenieursbureau op gebied van advies, ontwerp, engineering en projectmanagement van werktuigbouwkundige en civieltechnische installaties. Het merendeel van onze ingenieurs is afkomstig uit de praktijk en weten daardoor een brug te slaan tussen theorie en praktijk.

Onze specialisaties zijn de modellering & simulatie van proces-, zuivering-, riolerings- en afvalwatersystemen, het uitvoeren van hydraulische studies, waterslagberekeningen, de hydrodynamica van pomp- en leidinginfrastructuur voor leiding transport, industrie en olie & gas.

Dynatech onderscheidt zich door een grote vakkennis, innovatiekracht en ervaring, maar bovenal door een sterk ontwikkeld probleemoplossend en zelflerend vermogen. Niet voor niets krijgen wij veelal vraagstukken voorgelegd die door andere bureaus vanwege een (te) grote complexiteit niet kunnen worden opgelost.

Het leveren van een breed scala aan oplossingen is alleen mogelijk vanuit een nauwe en flexibele samenwerking met diverse partners. Daarnaast zetten wij onze consultants in als interim professionals bij opdrachtgevers op locatie voor kortere of langere tijd.

Specialisaties:
- Modellering & simulatie van proces-, vloeistof-, slurrie-, meerfasen-, zuivering-, riolerings- en afvalwatertransportsystemen;
- Capaciteitsberekeningen, hydraulische studies en waterslagberekeningen;
- Engineering, ontwerp en advies;
- Toetsing van bestaande en nieuwe hydraulische ontwerpen op technische en financiele haalbaarheid, efficientie, effectiviteit en robuustheid;
- Detachering en projectmanagement van werktuigbouwkundige en civieltechnische installaties.

Foto's

Specialisaties

Automatiseringen
Capaciteitsberekeningen
Machinebouw
Procestechniek
Systeemconcepten en simulaties

Onze locatie

Advies- en Ingenieursburo Dynatech B.V.


Veilingkade 9 2223 GL Katwijk
0714088314 Klik om te bellen