Amstel Engineering B.V.


Pompmolenlaan 10-D 3447 GK Woerden
020 668 0606 Klik om te bellen

Over Amstel Engineering B.V.

Amstel Engineering staat voor innovatieve engineering en productontwikkeling en is een begrip in de ingenieurswereld als werktuigbouwkundig ingenieursbureau dat zowel projecten van A tot Z uitvoert op kantoor als op locatie van de klant. Ons bedrijf bestaat al sinds 1962 .


Wij helpen onze opdrachtgevers om hun visie om te zetten in slimme producten; kostenbesparende oplossingen die succesvol zijn in de markt. Door onze praktische benadering kunnen we grote stappen maken. Heldere processen, begrijpelijke beslissingen, flexibel en toegesneden op uw wensen wat betreft de te gebruiken tools en locatie.


Amstel Engineering onderscheidt zich door de brede kennis van verschillende disciplines binnen de werktuigbouw. Deze kennis blijft gewaarborgd door de lange-termijn relatie die wij met onze klanten aangaan. Amstel Engineering biedt een totaalpakket aan engineering, van concept tot productie, volledig volgens de hoogste standaarden die onze klanten van ons verwachten. Naast de technische capaciteiten bieden wij ook de juiste service en nazorg om onze klanten te allen tijde te woord te staan. Oftewel de 4de dimensie die Amstel Engineering toevoegt om de kwaliteit te waarborgen. In onze machinefabriek kunnen wij draaien, 5-assig frezen, slijpen, draadvonken en 3D meten.
Wij produceren enkele stuks of een kleine serie, een prototype of een complete productielijn.
Daardoor ontzorgen wij onze opdrachtgevers en zijn met recht de juiste partner om tot technisch optimale resultaten te komen.

Make. ideas. work

Foto's

Specialisaties

Industriële automatisering
Machinebouw
Voertuigtechniek
Werktuigbouwkunde

Onze locatie

Amstel Engineering B.V.


Pompmolenlaan 10-D 3447 GK Woerden
020 668 0606 Klik om te bellen