Beekink Groep / Installatieadviseurs


Rivium Boulevard 46 2909 LK Capelle aan den IJssel
0180311064 Klik om te bellen

Over Beekink Groep / Installatieadviseurs

Wilt u een bureau dat meedenkt, ondersteund en inspecties uitvoert waarbij de verhouding prijs, kwaliteit, duurzaamheid en praktische invulling optimaal is? Ook wilt u niet experimenteren, maar zekerheid krijgen op basis van kennis, innoverend vermogen en slim gebruik van beproefde technieken.

Wij willen graag technisch uitdagende projecten en gebouwen van u tot leven brengen.
Dit doen we met een eigen signatuur en hoge duurzaamheidsambitie. Het is daarom ook te herkennen dat het van Beekink afkomt.

Door 100% onafhankelijk installatieadvies, support en/of inspecties weet u zeker dat uw belang bij ons altijd centraal staat. Voordat we in oplossingen denken besteden we dan ook veel aandacht aan uw situatie en ‘de vraag achter uw vraag’. Daardoor krijgt u niet wat u vraagt, maar wat u werkelijk nodig heeft. Doordat wij al vele jaren ISO 9001 zijn gecertificeerd verrichten wij ons werk binnen deze kaders en vastgestelde protocollen en richtlijnen.

Dit alles bij elkaar gebracht in ons 7-stappenplan, de zelf ontwikkelde ontwerpfilosofie die we met succes in de praktijk toepassen.
Op basis van onze kennis en ervaring kunnen wij u van advies dienen in elke fase van een bouwproces of zorgen we voor de nodige support of kunnen we helpen met het onderhoud en beheer van uw technische installaties. Alles is bij ons in vertrouwde handen.

Zoekt u dus een partner waar u op kunt bouwen? Wij brengen uw gebouw tot leven en komen graag bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking. Neem contatc met ons op via www.beekink.com

Foto's

Onze vestiging in Capelle a/d IJssel

Specialisaties

Technische installaties voor woon-, en utiliteitsbouw, schoolgebouwen, zorgcentra, ziekenhuizen

Artikelen

CFD simulatie Frisse scholen

Onderzoeksrapport CFD simulatie Frisse Scholen 2.0 Door middel van Computational Fluid Dynamics (CFD) simulaties is het klimaat, in een klaslokaal voorzien van het Frisse Scholen 2.0 systeem onderzocht...

Onze locatie

Beekink Groep / Installatieadviseurs


Rivium Boulevard 46 2909 LK Capelle aan den IJssel
0180311064 Klik om te bellen