B.engineering


Stokskesweg 11 5571 TJ Bergeijk
+31 (0) 497 21 00 11 Klik om te bellen

Over B.engineering

B.engineering is een full service ingenieursbureau met het onderscheidend vermogen integraal diverse disciplines zoals product design, mechanical engineering en prototypebouw te verwerken in één eindoplossing.

B.engineering werkt vanuit een duidelijk structuur en brede deskundigheid aan het totale productontwikkelingsproces, van initiatief naar ontwerp tot uitvoering en exploitatie, om samen met u te komen tot grensverleggende eindoplossing.

Veelzijdig ingenieursbureau
Als veelzijdig ingenieursbureau leggen we de focus op een efficiënte en klantgerichte bedrijfsvoering. Hierbij staan aandacht voor kwaliteit, veiligheid en milieu, betrokkenheid van medewerkers, investeren in langdurige samenwerkingen en het gebruik van moderne technologie voorop. Van initiatief naar ontwerp tot uitvoering en exploitatie.

Complete en duurzame ontzorging
Wij geloven dat elke klant maatwerk verdient. Voor ons is geen opdrachtgever te groot en geen project te klein. Onze aanpak is altijd persoonlijk en flexibel. Wij bieden u complete en duurzame 'ontzorging'. Letterlijk en figuurlijk. We werken met één duidelijk aanspreekpunt en een helder proces, waarbij onze vakkundige en pragmatische specialisten elkaar naadloos aanvullen. Uw vraag staat voor ons altijd centraal. Wij zijn enthousiast over ons vak, onze projecten en onze klanten.

Specialisaties

Bouwfysica
Capaciteitsberekeningen
Werktuigbouwkunde

Onze locatie

B.engineering


Stokskesweg 11 5571 TJ Bergeijk
+31 (0) 497 21 00 11 Klik om te bellen