Dijkoraad bv


Oldenzaalsestraat 2U 7575 AB Oldenzaal
088 41 12 000 Klik om te bellen

Over Dijkoraad bv

Graag wil ik ons bedrijf, Onafhankelijk Ingenieurs- en adviesbureau Dijkoraad aan u voorstellen.

Ingenieursbureau Dijkoraad. is een professionele partner in het bouwproces. Een op kennis en ervaring gefundeerd onafhankelijk adviesbureau, dat al meer dan 80 jaar haar bestaansrecht heeft bewezen. Zorg voor kwaliteit en deskundigheid, in combinatie met motivatie en betrokkenheid van de werknemers, heeft het bureau een bijzondere klank en sterke reputatie bezorgd.
Wat een architect doet voor het uiterlijk van uw pand, doen wij voor de benodigde installaties. Ingenieursbureau Dijkoraad neemt uw wensen en de randvoorwaarden als uitgangspunt. En ontwerpen vervolgens een optimaal presterend gebouw. Dat wil zeggen: een gebouw met een gezond klimaat en een comfortabele temperatuur. Toekomstbestendig, energiezuinig en gebruiksvriendelijk.
Een bijzondere specialisatie van Dijkoraad is onze bouwkundige kennis als het gaat om monumenten. De combinatie van installatietechniek en bouwkundig inzicht is uniek op de Nederlandse markt.

Betaalbaar duurzaam, installatiearm en toch behaaglijk behoren tot onze speerpunten

 Een nuchtere kijk

Wij houden van praktisch. Dus paaien wij u niet met mooie plannen, maar bieden we oplossingen die realistisch zijn. Dat begint met goed persoonlijk contact. Weten waar uw uitdaging ligt, maakt de weg vrij naar de juiste oplossing. Wij denken met u mee en stellen uw belang altijd voorop. Het is tenslotte úw vastgoed. Daarom zijn wij flexibel in onze rol en draaien wij moeiteloos mee in allerlei soorten teams.

Bewegen houdt je fit

Wij blijven onszelf continu vernieuwen en verbeteren. Dat doen we door goed te luisteren naar onze klanten. Tijdens een project én na afloop. We signaleren, inventariseren en schakelen snel. Zo halen we steeds opnieuw het beste uit Dijkoraad en dus ook het beste uit uw plan, uw ontwerp en uw gebouw. En dat zorgt voor buitengewone resultaten.

“Technisch gezien kan alles. Maar wat echt telt is comfort, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid.”

Dat krijg je ervan

U haalt met Dijkoraad een ingenieursbureau in huis dat het beste met u voor heeft. Wees daarom niet verrast als ons advies anders is dan u had verwacht. Want ook al zijn wij niet het grootste ingenieursbureau, we weten exact waar we het over hebben. Een logisch gevolg van veel liefde voor het vak en een sterke drang om alles te willen weten van installatietechniek en monumenten.

Als je iets doet moet je het goed doen

Vakmanschap is bij Dijkoraad een vanzelfsprekendheid. Dus zijn we onder meer gecertificeerd voor EPA-U, Hobéon, GPR en legionellapreventie conform BRL 6010. We zijn bovendien in het bezit van kwaliteitscertificaten ISO9001 en EMA: Erkend Monumenten Adviesbureau. En daar zijn we best trots op.

“Succesvol partnerschap draait om vertrouwen en vakmanschap.”

Hierdoor staan we als adviesbureau dicht bij de klant en het uit te voeren werk.

Dijkoraad heeft een gevestigde naam in de markt en we staan bekend als een stabiel en gedegen installatie adviesbureau. Hierdoor heeft Dijkoraad in de loop der jaren een behoorlijke klantenkring opgebouwd. Zo kunnen we momenteel tot onze klantenkring rekenen: Universiteit Twente, gemeentes Enschede, Hengelo, Oldenzaal, Lochem, Apeldoorn, Deventer, diverse woningbouwverenigingen, Politie Twente, diverse architecten, Hotelgroepen Golden Tulip Inntel, Eden, diverse zorginstellingen zoals TMZ, Ariens Zorgpallet, Reggeland Carinth, Twentse Zorgcentra, Catalpa en Menzis.
Apollo Vredestein, Roto Smeets, Aluminium Gieterij Oldenzaal, Global Elektronics zijn zogenaamde industriële klanten.
In de Retail behoort tot onze klantenkring: Praxis Nederland, Albert Heijn, Baum sport by Milo, diverse winkelcentra’s in Oldenzaal, Hengelo, Enschede, Deventer, Apeldoorn etc.

Graag wil ik u er op attent maken dat Dijkoraad ook te vinden is op het internet.
U kunt ons vinden op www.dijkoraad.nl

Specialisaties

Architectuur en bouwkunde
Bouwfysica
Capaciteitsberekeningen
Elektronica
Installatieadvies
Systeemconcepten en simulaties
Warm- en koudwatervoorzieningen
Woon-, en utiliteitsbouw

Onze locatie

Dijkoraad bv


Oldenzaalsestraat 2U 7575 AB Oldenzaal
088 41 12 000 Klik om te bellen