Huisman


Admiraal Trompstraat 2 3115 HH Schiedam
088 070 2222 Klik om te bellen

Over Huisman

Huisman, opgericht in 1929, is wereldwijd actief en levert ‘step changing’ technische oplossingen aan ’s werelds meest vooraanstaande bedrijven in de markten voor olie- en gas, duurzame energie, recreatie en civiele werken. Huisman – oorspronkelijk opgericht in 1929 als staalconstructiebedrijf - is in 1982 samengegaan met ontwerpbureau ITREC om geheel in eigen beheer producten te kunnen ontwikkelen en leveren.

Ons productassortiment kan in zes hoofdcategorieën worden onderverdeeld: kranen, pijplegsystemen, boorinstallaties, lieren, scheepsontwerpen en speciale projecten. Deze projecten variëren van stand-alone componenten tot zeer geavanceerde, geïntegreerde systemen. Onze productie is verspreid over onze productiefaciliteiten in Nederland, China en Tsjechië. Daarnaast hebben we lokale verkoop-, engineering- en servicekantoren in Brazilie, Singapore en de Verenigde Staten.

Onze mensen zijn de basis van ons succes. Aangezien onze projecten over het algemeen zeer complex en innovatief zijn, vereisen ze een oplossingsgerichte manier van denken, technische kennis van hoog niveau, creativiteit en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Voor unieke prestaties zijn nu unieke mensen nodig.

We zijn altijd op zoek naar getalenteerde en ambitieuze teamspelers. Als innovativiteit, toewijding en succes passen binnen uw eigen ambities en eigenschappen dan liggen er mooie kansen voor u bij Huisman.

Foto's

Specialisaties

Beton-, staal-, en houtconstructies

Onze locatie

Huisman


Admiraal Trompstraat 2 3115 HH Schiedam
088 070 2222 Klik om te bellen